UK Flag

IMG_5758

Welkom 
Welkom op de website van Universal Language Service.
Het Engels wordt meer en meer gebruikt als universele taal. Wij staan u graag met onze kennis terzijde, om ervoor te zorgen dat u de taal zonder enige moeite en vol vertrouwen kunt gebruiken.

Over ons

Universal Language Service is een jong familiebedrijf dat teksten vertaalt van het Engels en Duits naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Engels.
Tevens kunt u bij ons terecht voor het proeflezen van teksten en andere taalkundige diensten zoals privélessen Engels.
Deze diensten verzorgen wij allemaal zelf. Hierdoor staan wij dicht bij onze klanten, waardoor we onze diensten aan uw persoonlijke behoeften kunnen aanpassen.
Wij hebben zeer flexibele werktijden en zijn beschikbaar voor spoedopdrachten en korte termijnwerk.  Bij vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via
email.


Vertalingen

Wij vertalen van Duits en Engels naar het Nederlands en van Nederlands naar Engels. U kunt bij ons terecht voor vertalingen van documenten, maar ook voor vertalingen van websites.
Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. De teksten worden daarnaast altijd door een tweede native vertaler gecontroleerd. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw vertaling altijd gewaarborgd.

Proeflezen

Een foutloos document is een teken van professionaliteit.
Heeft u een tekst en wilt u er zeker van zijn dat deze duidelijk is, taalkundig goed in elkaar zit en prettig leest, laat deze dan door ons proeflezen.
Wij verbeteren uw teksten op spel- en stijlfouten. Hierbij letten wij ook op stilistische aspecten, consistentie van de tekst en herhalingen.
U kunt alle documenten bij ons laten proeflezen, ook documenten die niet door ons vertaald zijn.

José Lilly-Sevenich

Taal is mijn passie.
Bij het leren van een taal komt meer kijken dan alleen het omzetten van woorden. Minstens zo belangrijk is het om de cultuur van een land op te snuiven.
Ik heb door mijn werk als reisleidster met verschillende talen en culturen kennis kunnen maken. Daardoor werd mijn interesse in talen alleen maar meer aangewakkerd.
Daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan in de Duitse taal tijdens mijn werk bij de klantenservice Duitsland bij Mercedes-Benz.
Ik heb 10 jaar in Engeland gewoond, waar ik kennis heb mogen maken met de Engelse cultuur, gewoonten en geschiedenis.
Van mijn passie heb ik nu mijn beroep gemaakt…

Steve Lilly

Ik heb 20 jaar gewerkt als officier Techniek in de Royal Air Force.
De eerste 12 jaar was ik werkzaam als technisch specialist mechatronica en elektronica en werkte ik voornamelijk aan offensieve en defensieve vliegtuigsystemen. Daarna, als onderdeel van een O & O team, was ik verantwoordelijk voor het schrijven en proeflezen van complexe technische procedures.
In mijn laatste 8 jaar in de RAF was ik werkzaam als manager in verschillende functies waaronder Manager Logistieke ICT, Training Manager en Manager Vliegtuigonderhoud. In deze functies ontdekte ik de voldoening van het trainen en ondersteunen van mensen.
Na mijn vertrek bij de RAF heb ik 4 jaar bij de NAVO gewerkt als Consultant Project Manager. Ik leerde Engelse les geven en heb ik heel veel ervaring opgedaan met proeflezen, vertalen en lesgeven als ondersteuning van de non-native sprekende soldaten en burgers.